30 Ağustos Zafer Bayramı

Ağustos ayı Türk milletinin Zafer Ayı  olmuştur. Tarihimiz de, Ağustos ayı nice zaferler ile doludur.

1071 Malazgirt savaşı ile milletimiz bu kutsal toprakları vatan edinmiş ,ve yine 26 Ağustos’da başlayan ve 30 ağustos da zaferle sonuçlanan ,Büyük Taarruz ile ,yurdumuz düşmanlardan temizlenmiştir.

Büyük Taarruz ile Türk devletinin bağımsızlığına ve Türk milletinin özgürlüğüne göz dikilemiyeceği , bir kez daha ortaya konulmuştur.

Ülkemizin bulunduğu coğrafya ,iç ve dış düşmanlarımızın her zaman hedefi olmaktadır. Geçirmiş olduğumuz hassas süreç bu durumu gayet açıkça ortaya koymaktadır. Milli birlik ve beraberlik ve Çanakkale ruhu ile zor günleri aşacağımız hususundaki inancımız tamdır. Atatürk ilke ve inkılaplarının önemi bir kez daha ortaya çıkmaktadır.

Vatanı bize emanet eden başta büyük önder Mustafa kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize ve gazilerimize minnettarız.

30 Ağustos Zafer Bayramını kutlar, şehitlerimize Allahtan rahmet dileriz.

Av.Mustafa Necmi ÖNCÜL