Kamuoyuna Duyurulur

BASIN BİLDİRİSİDİR

Diyarbakır ili Çınar ilçesinde meydana gelen terör saldırısı sebebi ile, şehit olan polislerimize ve ölen vatandaşlarımıza, Allah’dan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Terörün arttığı ve ülkemizin en önemli sorunu haline geldiği şu günlerde, devletimize sahip çıkmak, teröre karşı durmak bütün vatandaşlarımızın asli görevidir.

Geçtiğimiz günlerde, Aydınlar bildirisi adı altında bir kısım akademik çevrenin açıklamada bulunması, Devletimizin yapmış olduğu terörle mücadeleyi eleştirmesi, buna karşın teröre ilişkin herhangi bir eleştiri yapmaması üzüntü vericidir. Açıklamanın taraflı olduğu da açıkça ortadadır. Aydınlar bildirisi adı altında yapılan açıklamayı kınadığımızı bildirmekteyiz.

Devletimizi yıkmaya çalışan, ülkemizi yaşanmaz bir yer haline getirmeye çalışan, her türlü teröre karşı olduğumuzu belirtmekte, milli birlik ve beraberliği ve can güvenliğini sağlamaya çalışan asker ve polisimizin her zaman yanında olduğumuzu açıklamaktayız.

Kamuoyuna saygı ile sunulur.

Av.Mustafa Necmi ÖNCÜL