Milletimizin Başı Sağolsun
Tarih: 16.07.2016 | Okunma Sayısı: 1009 | | |
Darbe dönemleri,hukukun ve demokrasinin kesintiye uğradığı zamanlardır.Darbe yönetimlerinden ülkemizin ve devletimizin geçmişte çok zarar gördüğü tartışmasız bir gerçektir.NEVŞEHİR BAROSU olarak demokrasiye ve hukuka olan inancımız tamdır. Herkesi  hukuk kurallarına uymaya ve yasa dışı eylemlerden uzak durmaya davet ediyoruz.Meydana gelen olaylar sebebi ile, bir kez daha darbeye ve teröre karşı olduğumuzu ve lanetlediğimizi tekrarlamaktayız. Darbe ve terör olayları sebebi ile şehitlerimize Allah'tan rahmet diler yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Kamuoyuna Saygı İle Duyrulur.

Av.Mustafa Necmi ÖNCÜL
22.11.2017 Çarşamba