OcakŞubatMart
Ziyaret
Tarih: 11.01.2016 23:00:00 | Okunma Sayısı: 969 | | |
Adalet Bakanımız Sayın Bekir BOZDAĞ'a, İç Anadolu Bölgesi'ndeki illerin Baro Başkanları (Baro Başkanımız  Sayın Av. Mustafa Necmi ÖNCÜL, Kayseri Baro Başkanı Sayın Av. Fevzi KONAÇ, Niğde Baro Başkanı  Sayın Av. Hüseyin DEMİRBİLEK, Sivas Baro Başkanı Sayın Av. Hakan BAHADIR, Yozgat Baro Başkanı Sayın Av. Mehmet ŞİMŞEK, Çankırı Baro Başkanı Sayın Av. Erkan KÖROĞLU, Aksaray Baro Başkanı Sayın Av.Levent BOZKURT, Ankara Baro Başkanı Sayın Av. Hakan CANDURAN, Kırşehir Baro Başkanı Sayın Av. Mehtap KARABURÇAK TUZCU, Kırıkkale Baro Başkanı Sayın Av. Erol ÇAKIR, Karaman Baro Başkanı Sayın Av. Oktay YILMAZ) nezaket ziyaretinde bulundular.

Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı  Sayın Bilal UÇAR'ın da hazır bulunduğu, Sıcak ve Samimi Bir Ortamda Geçen ziyaret sırasında; Arabuluculuk ve Avukatlık Kanunu Hakkında Bakanlık Tarafından Yapılan Çalışmalar İle İlgili Sayın Bakanımız Bilgi Vermiş ve Ziyarete Katılan Baro Başkanları'da Kendi Görüşlerini Beyan Ederek Görüş Alış Verişinde Bulunulmuştur.

20.02.2018 Salı