OcakŞubatMart
Meslek İçi Eğitim Semineri
Tarih: 14.01.2015 23:00:00 | Okunma Sayısı: 1034 | | |

Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Av. Berra Besler’in Başkanlığını Yürüttüğü TBB Eğitim Merkezi’nin, Meslek İçi Eğitim Çalışmaları Kapsamında Kayseri’de İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Konulu Seminer Gerçekleştirildi

Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Av. Berra Besler’in başkanlığını yürüttüğü TBB Eğitim Merkezi’nin, meslek içi eğitim çalışmaları kapsamında 10 Ocak 2015 tarihinde İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku konulu seminer 400 meslektaşımızın katılımı ile TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Yusuf Akbaş’ın sorumluluğunda Kayseri’de gerçekleştirildi.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emin Zeytinoğlu'nun eğitim verdiği seminere, Kayseri, Nevşehir, Kırşehir,  Barosu’na kayıtlı avukatlar ile stajyer avukatlar katıldılar.

Kayseri Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğini yaptıkları seminer, saat 10.00’da başlayıp 17.00’de sonuçlanmış ve son derece yararlı geçmiştir.

21.02.2018 Çarşamba