2021-2022 ADLİ YIL AÇILIŞ TÖRENİ
Tarih: 2.09.2021| Okunma Sayısı: 559

Sizleri 2021-2022 Adli Yılı’nın açılışında saygıyla selamlıyorum. Yeni adli yılın; hukuk, demokrasi ve insan hakları bakımından başarılı geçmesini, yargıya olan güvenin artmasını, adaletin en sağlıklı ve hızlı bir şekilde tesis edilmesini ve nihayetinde milletimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Ülkece zor bir yıl geçirdik. Doğal afetlerle, pandemiyle ve bunların arttırdığı ekonomik sıkıntılarla boğuştuk. Yargının kurucu unsuru olan Avukatlar ve barolar olarak Demokratik, Laik ve Sosyal Hukuk Devletinin, bağımsız ve adil yargının, hukukun üstünlüğünün, insan haklarına saygının, hakkın ve adaletin tarafında mücadele etmeye devam edeceğiz. Başarabildiklerimizin mutluluğunu yaşarken başaramadığımız şeyler için de elimizden geleni yapmış olmanın vicdani rahatlığını duyacağız.

Sözlerimi bitirirken, başta  Cumhuriyet Başsavcımıza, Adalet Komisyon Başkanımıza ,hâkim, savcı, kıymetli meslektaşlarıma, adliye personellerine ve tüm vatandaşlarımıza yeni adli yılın hayırlı olmasını diliyorum.

Av.Murat BOZ

20.04.2024
AV. MURAT BOZ

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.