Nevşehir Barosu Dergisi
Tarih: 09.04.2012 23:00:00 | Okunma Sayısı: 2116 | | |

Nevşehir Barosu Dergisi, 2012 yılı 1. sayısını hakemli dergi statüsünde çıkarmak üzere editör görevlendirilmiş, yayın kurulunun oluşturulmasına ve derginin haziran ayında çıkarılması faaliyetlerine başlanmıştır. Nevşehir Barosu internet sitesinde dergi ile ilgili başlık oluşturulmuş ve yayın ilkeleri ile iletişim bilgileri yayınlanmıştır.
          Nevşehir Barosu Dergisi, yılda 2 defa olmak üzere haziran ve aralık aylarında hakemli olarak yayınlanacak ve d
ergide aynı zamanda kitap incelemesi, mevzuat ve karar değerlendirmesi ve bilgilendirici notlar ile yargı kararlarına yer verilmesi planlanmaktadır. Makalelerin ve yargı kararlarının temini ve Baro Başkanlığımıza gönderilmesi için baro üyesi Avukatlar ile 78 Baro Başkanlığına, Hukuk Fakültesi Dekanlıklarına, Hukukcu Akademisyenlere, Hakim ve Savcılara, Nevşehirli olan Hukukculara gerekli bilgilendirme yazıları gönderilmeye başlandı.

24.11.2017 Cuma