8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ PROGRAMI
Tarih: 28.02.2019| Okunma Sayısı: 2123

Adliye Sarayı Toplantı Salonu’nda düzenlenen etkinliğe; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Barosu Başkanı Avukat Mustafa Necmi Öncül, Vali Yardımcısı Nevzat Sinan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir Barosu Kadın Hakları Komisyon Başkanı Avukat Münevver Can, Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ,Nevşehir Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri, avukatlar, daire müdürleri, sivil toplum teşkilatının başkan ve yöneticileri ve davetliler katıldı.

Nevşehir Barosu  8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti sebebi ile yayınlanan kamu spotuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında "Toplumda Kadın Olmak"  temalı Afiş Tasarımı, Resim ve Kompozisyon dallarında dereceye giren öğrenciler ve danışman öğretmen bilgileri aşağıdaki gibidir;

1. AFİŞ TASARIMI    MELİKE AYDIN             NEVŞEHİR NENE HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ   DANIŞMAN ÖĞRETMENİ  MELTEM ÖZİKİNCİ

2. AFİŞ TASARIMI    MELEK AYDINKAYA   NEVŞEHİR NENE HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ   DANIŞMAN ÖĞRETMENİ  MELTEM ÖZİKİNCİ

1.  RESİM                    HİLAL SAYILIR            NEVŞEHİR  LİSESİ   DANIŞMAN ÖĞRETMENİ  CELALETTİN EĞİLMEZ-EYLEM TOKGÖZ

2.  RESİM                    MİNA URLUOĞLU      NEVŞEHİR  LİSESİ   DANIŞMAN ÖĞRETMENİ  CELALETTİN EĞİLMEZ-EYLEM TOKGÖZ

3.  RESİM                    NAZİA HASHANİ        NEVŞEHİR NENE HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ    DANIŞMAN ÖĞRETMENİ  ESİN IRMAK

1.  KOMPOZİSYON      İPEK ERSOY              RECEP TAYYİP ERDOĞAN ANADOLU LİSESİ   DANIŞMAN ÖĞRETMENİ  AYŞEGÜL BIYIK

2.  KOMPOZİSYON      HİLAL ATSEVEN      NEVŞEHİR NENE HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ   DANIŞMAN ÖĞRETMENİ  ALİ BURAK ÖRÜM

3.  KOMPOZİSYON      İLAYDA BOSTAN      DERİNKUYU MEHMET EMEKÇİ ANADOLU LİSESİ   DANIŞMAN ÖĞRETMENİ  ÇİĞDEM SAYIN

25.04.2024
AV. MURAT BOZ

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.