Basın Bildirisi
Tarih: 30.11.2011 22:00:00| Okunma Sayısı: 4381

 
               

BİLDİRİ

 

Türkiye Barolar Birliğimizin değerli Başkanı Sayın Av. Vedat Ahsen COŞAR ve değerli yönetim kurulu üyelerinin ve çok değerli Baro Başkanlarının, Avukatların sorunlarının çözümüne yönelik Avukatlık Kanununda yapılması gerekli değişikler ile ilgili olarak ortaya koydukları samimi çalışmaların önüne geçmek için, konuyu başka mecralara çekmek isteyen kişi ve kurumları samimi olmaya davet ediyoruz.

Son dönemde, bazı çevreler tarafından Baromuzun da Başkan düzeyinde temsil edildiği ve Türkiye Barolar Birliğinin öncülüğünde yapılan Avukatların sorunlarının çözümüne ve Avukatlık Kanununda yapılması düşünülen değişikliklere yönelik toplantı ve bu toplantıda Baro Başkanlarının ortaya koyduğu samimi fikirler çarpıtılmaya çalışılmış, görüş ve düşünceler kamuoyuna farklı yansıtılmak istenmiştir. 

            Avukatların birlik ve beraberliğine gölge düşüren, başta değerli Başkanımız Sayın Av. Vedat Ahsen COŞAR olmak üzere Türkiye Barolar Birliğini yıpratma çabasından öteye bir anlam ifade etmeyen bu davranışı doğru bulmadığımızı, bu şekilde davrananları da desteklemediğimizi ifade ediyoruz.

Tüm engelleme çabalarına rağmen özveriyle görevini yürüten, tüm emek ve mesaisini Avukatlar ve Avukatların sorunlarının çözümü için harcayan başta değerli Başkanımız Av. Vedat Ahsen COŞAR olmak üzere değerli yönetim kurulu üyelerinin yanında olduğumuzu bir kez daha altını çizerek ifade eder, bu desteğimizi saygıdeğer kamuoyuyla paylaşırız. 30.11.2011

 

 

   Av. Fahri KORUCU

     Nevşehir Baro Başkanı

16.04.2024
AV. MURAT BOZ
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.